Архівний відділ

Таращанської райдержадміністрації

Київської області

a

Звіт

Підсумки роботи архіву за 2017 рік


 

      Проведено ремонт документів з паперовою основою 79 арк.

      Оправлено та підшито 30 од.зб.

      Проведене повне картонування документів, прийнятих на постійне

       зберігання в кількості 531 справа  від  одинадцяти частин фондів.

      Проведено згідно плану на 2017 рік перевіряння наявності та стану

       документів в кількості 1070 од.зб.

  Проведена каталогізація  22 справ управлінської документації, фонду №111 “Таращанська міська рада” та внесено 1057 карток..

  Прийнято на державне зберігання 531 од.зб. від одинадцяти частин фондів.

  Схвалено описів ЕПК в кількості 804 од.зб. Це справи опису №1 (675 од.зб.) та опису №3 справ постійного зберігання (129 од.зб.)

  Схвалено на ЕК архівного сектору Таращанської районної державної     адміністрації 251 од. зб. описів справ з кадрових питань (особового складу)-11 установ, 8- номенклатур справ, 3 інструкції з діловодства, 5- положень про ЕК, 5-положень про архівний підрозділ.

  Виконано 268 запитів, з яких: надано 10 роз'яснення з рекоменда­цією звернути­ся за місцем знаходження документів та 258 тематичних запитів. На особистому прийомі розглянуто 268 звернень від громадян.

 Підготовлено 10 виставок: до 85-річчя Київської області, «Подвигу народу жити у віках», «Події на передодні та під час Помаранчевої революції», «Виставка-знайомство з архівними документами» для студентів Таращанського технічного та економіко-правового коледжу, «Українська революція 1917-1921 років в архівних документах», «Героїчне і трагічне в історії Київської області.Літопис подій.», до Дня міста «Моє місто Тараща, моє місто - найкраще», «Україна є –Україна буде!»до Дня незалежності України,  та  до Дня пам’яті жертв голодоморів «Україна пам’ятає світ визнає», «Київщина на картах ХУІ –ХІХ століття» . Зроблена 1 публікація у пресі.

 В читальному залі працювало 118 користувачів - всі громадяни України. Користувачам видано 623 справи.